Alezea Online Boutique|Дамски дрехи и аксесоари| Алезеа Бутик

Алезеа е онлайн магазин за дамски дрехи и аксесоари. Alezea Boutique

0
Your Cart

Модни тенденции 2022 – Alezéa Boutique

Модни тенденции 2022: на кои дрехи да заложите за една „модерна“ визия

Определено бихме казали, че за всяка съвременна дама е важно да е в крак с модните тенденции и да ги следи отблизо. Точно затова решихме да съберем всичко важно, което трябва да знаете за тях през 2022 г – кои ще са доминиращите цветове, стилове дрехи и модели, които да Ви направят „модерни“!

Определено първата тенденция не би Ви изненадала чак толкова, защото от известно време виждаме нейното развитие – всичко в ярки цветове е отново на мода! Говорим за ярко зелено, червено, розово, жълто и други цветове, които трябва да имате в гардероба си! Бихме Ви посъветвали да заложите на яке или чанта в този цвят – неща, които определно биха донесли контраст във вашата визия!

Ако пък не сте голям фен на ярките цветове дрехи и аксесоари, не се тревожете – любимите на всички черни пухени якета са все още на мода!

Друго особено любопитно (и модерно) са дрехите, украсени с много изрязвания и разголвания на неочаквани места! Тук може би бихте си казали – „голотата е модерна отдавна в много среди“ – но ние не говорим за такава голота! По-скоро заложете не рокли с изрязан гръб и по-открито деколте – неща, които да подчертаят Вашите форми, без да Ви карат да се чувствате разголена!

И не на последнот място от света на модата – любимите чирапогащи! Не се притеснявайте да носите всякакви разцветки и видове принт – на мода са!

А относно цветовете на 2022 г – Pantone обяви, че Very Peri е цветът на 2022 г – особен лилав нюанс със следи от червено и синьо в себе си! Колкото до други модни цветове – не можем да забравим за розовото, синьото, светло и смарагдово зелено, ярко жълто, коралова роза, ярко червено, както и винаги класическото черно!

Това бяха една част от модните тенденции за 2022 г, които определено биха разчупили Вашата всекидневна визия и биха внесли цвят в ежедневието Ви! Какви според Вас са другите модни тенденции за 2022 година? Имате ли някакви наблюдения?

Ще се радваме ако споделите Вашето мнение в коментар!

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

X